CUM LUCRAM

Este simplu sa lucrezi cu noi! Da-ne un telefon sau un mail, iti raspundem in cel mai scurt timp cu coordonatele spatiale si temporale pentru stabilirea detaliilor. Daca iti doresti personalizare sau repararea instrumentului tau, va trebui sa vii cu prietenul dupa tine, daca iti doresti o chitara noua unica, te asteptam cu ideea.

1. Discutie

Trimite-ne un e-mail, sau da-ne un telefon, hai sa discutam despre ideea ta!

2. Creatie

Zis si facut! Noi ne apucam de treaba, vei fii uimit!

3. Rock'n'roll

Esti pregatit sau cum s-ar spune mai clar, are you ready to rock?

CUSTOM GUITARS

Gandeste-te la forma, design, efecte speciale, acum imagineaza-ti instrumentul, perfect, acum noi ne apucam sa il cream! Orice idee sau dorinta ai pentru chitara ta, te asteptam. La Criman, se petrec lucruri greu de imaginat, dar sa vezi cum suna aceste lucruri!

PERSONALIZARE

Ai un instrument pe care nu vrei sa il schimbi dar vrei sa ii faci ceva modificari? Fie ca vrei sa schimbam dozele, culoarea, forma, sau sa o botezam, esti unde trebuie, avem cele mai bune idei, cei mai buni artisti plastici si cei mai buni maestrii.

PICTURA

Criman furnizeaza servicii de pictura pe instrumente. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici artistilor nostrii povestea pe care o vrei 'tatuata' pe domnita ta. Dupa acceptul tau privind schita, urmeaza momentul artistic, pictura manuala.

REPARATII

Instrumentul tau a suferit un accident? Se mai intampla, cunostem termenul 'rough night', poate prea bine :) . Doctorul Criman are insa toate medicamentele pregatite si este gata nu doar sa repare ranile dar si sa redea stralucirea din tinerete.

RESTAURARE

Indreptam grifuri, schimbam taste, scoatem, inlocuim , practic facem orice este nevoie pentru ca muzicianul sa fie fericit si fascinat sa isi vada, cante si asculte instrumentul. Din cand in cand, instrumentul tau are nevoie de o mica reconditionare, hai la tata Criman!

CURSURI

Esti pasionat de muzica, iubesti chitara dar nu ai foarte mult exercitiu si ai nevoie de indrumare? Echipa Criman iti pune la dispozitie cursuri de chitara dar si asistenta in alegerea instrumentului care sa se potriveasca cu tine.

VREI SA AI UN INSTRUMENT UNIC?

Fie ca vrei sa testezi si sa canti o chitara unica pe care o creezi impreuna cu Criman, fie ca iti doresti o personalizare, o pictura, un medicament sau o lectie de chitara, ai ajuns unde trebuie.

Contacteaza-ne

DE SA ALEGI CRIMAN?

Fiecare particica de lemn, fiecare instrument ce are nevoie de doctor, fiecare coarda si fiecare fret obtine de la noi toata atentia si delicatetea in manipulare, tratament sau constructie. Suntem responsabili.

Suntem oamenii care inteleg diferenta intra a auzi si a asculta. Instrumentele Criman suna de nu poti sa le rezisti, noi le ascultam cu atentie si le facem toate poftele cat sa nu se mai opreasca din cantat. Suntem muzica.

Echipa Criman are o experienta vasta atat in domeniul muzical cat si in cel estetic - artistic, prin urmare imbinam perfect esteticul cu sunetul care iti face pielea de gaina. Functionam pe principiul lucrului perfect facut, considerand calitatea mult mai importanta decat cantitatea si acceptam orice provocare cu entuziasm. Te asteptam!
Profesionalism
Suntem prieteni cu lemnul si cu muzica. Imbinand aceste doua experiente, am ajuns la crearea unor instrumente muzicale care sa arate si sa sune excelent. Tratam fiecare colaborare cu seriozitate, responsabilitate si respect deoarece credem cu tarie ca fara o doza serioasa de profesionalism, nivelul nu poate fi mai sus decat mediu, iar noua ne plac muntii cei mai inalti.
Punctualitate
Intelegem programul incarcat de cantari, asa ca nu intarziem niciodata! Stabilim termenul lucrarii cat sa ai instrumentul gata pregatit, lustruit si incalzit pentru show-ul din weekend.
Prietenie
Fiind parte din lumea muzicii romanesti pentru o perioada indelungata, Criman - omul, este in primul rand prietenul vostru, al muzicienilor, al creatorilor de muzica. Avem cel putin un lucru in comun cu tine, iubim muzica si instrumentele care o creeaza. Suntem prietenosi, unii zic ca suntem chiar simpatici :).