Cine este Criman?
Criman-omul este Cristian Sandu aka Electroputere, muzician, chitarist, producator muzical, sef de trib si stapanul lui Menumorut (motanul). Criman-echipa este o gasca, o familie mica, avem mester al lemnului, avem muzica, avem culoare, pictura si grafica, avem marketing, avem IT, adica tot ce ne trebuie ca sa iasa lucruri minunate.
De ce Criman?
Pentru ca 'omul greiere', mesterul si muzica lui.
Cum se produc chitarile Criman?
Se alege lemnul, se scrie ideea si se incepe treaba, bineinteles dupa ce pornim muzica, nu lucram fara muzica. Uneori o auzim fara sa cante...dar ne bucuram ca o auzim, cand incepem sa o vedem o sa ne facem griji :). La noi nu exista productie in serie, fiecare instrument este botezat cu fast si atins cu delicatete de mana umana. Da, partea frumoasa sta la umbra 'handmade-ului', acolo este arta, unde este omul. Masina e ajutorul.
Cum masoara Criman calitatea?
Criman garanteaza pentru calitatea instrumentelor atinse sau manufacturate iar experienta in domeniul muzical dar si in 'lumea lemnului' ne ajuta sa combinam rezonanta celui mai bun lemn cu componente electronice exceptionale, rezultand astfel un sunet care fie te ridica de pe scaun, fie iti fac pielea de gaina. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, cu un telefon inainte, instrumentele se pot testa in studio-ul nostru, un studio de inregistrari bineinteles, daca ai inspiratie, inregistram si momentul.
Cum comand o lucrare?
E simplu sa comanzi orice lucrare la Criman. De ce? Pentru ca raspundem la telefon, poti sa ne suni all day long, si suntem promti in oferirea raspunsurilor pe mail. Contacteaza-ne telefonic sau trimite-ne un e-mail, stabilim cand te asteptam la atelier sa punem pe hartie toate detaliile Criman, unde poti si vedea cateva din lucrarile noastre, le poti chiar si testa pentru a te convinge ca nu e de joaca cu Criman, el chiar face lemnul sa sune.
Cat timp va sta chitara in atelierul Criman?
Cat trebuie. Insa nu mai mult decat am stabilit impreuna ca trebuie sa stea. Punctualitatea este una din caracteristicile esentiale in caracterul echipei Criman. Daca tu te grabesti, si noi ne grabim, nu exista posibilitatea sa nu poti merge cu instrumentul tau la cantare pentru ca domnita nu este gata echipata. In functie de complexitatea proiectului, perioada de sedere se poate prelungi de la 1 la 30 de zile, insa nu trebuie sa te ingrijorezi, instrumentul tau va fi tratat ca un rege, saloanele de spa sunt mici copii pe langa tratamentul primit de instrumentele muzicale in atelierul Criman.
De ce sa ma inscriu in comunitatea Criman?
Inscrierea ta la newsletter, implicit in comunitatea Criman nu duce la umplerea Inbox-ului cu mailuri de la noi ci la primirea ocazionala a ultimelor noutati privind lucrarile Criman, invitatii speciale la evenimentele pe care le vom organiza, cat si la beneficierea de cadouri si discounturi oferite doar membrilor. Noi consideram ca prin aceasta inscriere, putem sa ne cunoastem, suntem cu totii iubitori ai muzicii si ai instrumentelor muzicale, suntem automat prieteni.