Chitare electrice

Chitara Criman Thorn Bird

 

Chitara Criman Lightinside

Chitara Criman Amoeba

 

Chitara Criman Derzelas 7 Brides

Chitara Criman Derzelas Lyra (demo)

Chitara Criman Tolo Nato Mover

Chitara Criman Tolo Nato Jb (demo)

Chitara Criman Alba

Chitara Criman Aegir (9 strings)

Chitara Criman Bendis Alas (demo)

Chitara Criman Bendis Native (demo)

Chitara Criman Small River

Chitara Criman Bendis Aqua (demo)

Bendis Criman Magy Guitar (demo)

Chitara Criman Saga Silgo

Chitara Criman Bendis Oake

Chitara Criman Tolo Nato

Chitara Criman Valdemar

Chitara Criman Surubaru

Chitara Criman Jazzyblue

Chitara Criman GreenHell

Chitara Criman Poseidon 7 Corzi

Chitara Criman Vagar 2

Chitara Criman Bendis (demo)

Chitara Criman Zamolxis (demo)

Chitara Criman Nemesis (8 Strings)

Chitara Criman Incauna

Chitara Criman Octogenar

Chitara Criman Perseu

Chitara Criman Zodiac

Chitara Criman Zipper 8

Chitara Criman Hyena

Chitara Criman Siamez

Chitare Bass

Chitara Bass Criman Tracktor Getic

Chitara Bass Criman Tracktor Aqua

Chitara Bass Criman Jaba

Chitara Bass Criman Blondie

Chitara Bass Criman Tracktor Wire

Chitara Bass Criman Stan

CUM LUCRAM

Este simplu sa lucrezi cu noi! Da-ne un telefon sau scrie-ne un e-mail, iti raspundem in cel mai scrut timp cu coordonatele spatiale si temporale pentru stabilirea detaliilor. Daca iti doresti personalizarea sau repararea instrumentului tau, va trebui sa vii cu prietenul dupa tine, daca iti doresti o chitara noua unica, te asteptam cu ideea!

1. Discutie

Trimite-ne un e-mail sau si mai simplu da-ne un telefon. Hai sa discutem despre ideea ta!

2. Creatie

Zis si facut! Noi ne apucam de treaba, vei fii uimit!

3. Rock'n'roll

Are you ready to rock? Am vrea sa putem imortaliza de fiecare data reactiile chitaristilor care ne trec pragul atunci cand 'domnitele' lor au terminat sesiunea de 'infrumusetare' la Criman. De ce? Pentru ca ne bucura enorm acel zambet in coltul gurii si pofta de cantare din ochi.

Vrei sa ai un instrument unic?

Fie ca vrei sa testezi si sa canti o chitara unica pe care o creezi impreuna cu Criman, fie ca iti doresti o personalizare, o pictura, un medicament sau o lectie de chitara, ai ajuns unde trebuie.

Contacteaza-ne

Why choose Criman?

1. Fiecare instrument muzical este parte din instrumentist, iar noi intelegem cel mai bine acest lucru. Arta este creata de artist! Spune-ne mai multe despre tine si instrumentul tau, suntem extrem de creativi cand incepe muzica!

2. Intelegem programul incarcat de cantari, asa ca nu intarziem niciodata! Stabilim termenul lucrarii cat sa ai instrumentul gata pregatit, lustruit si incalzit pentru show-ul din weekend!

3. Bagheta magica este la noi, lasa-ti instrumentul cu incredere pe mana maestrului Criman, nu este o zana, dar rezultatul este magic.

4. Suntem oamenii care inteleg diferenta intra a auzi si a asculta. Instrumentele Criman suna de nu poti sa le rezisti, noi le ascultam cu atentie si le facem toate poftele cat sa nu se mai opreasca din cantat. Suntem muzica.

5. Fiecare particica de lemn, fiecare instrument ce are nevoie de doctor, fiecare coarda si fiecare fret obtine de la noi toata atentia si delicatetea in manipulare, tratament sau constructie. Suntem responsabili!

6. Avem cel putin un lucru in comun cu tine, iubim muzica si instrumentele care o creeaza. Suntem prietenosi, unii zic ca suntem chiar simpatici :)
Profesionalism
Tratam fiecare proiect cu seriozitate, responsabilitate si respect deoarece credem cu tarie in lucrul bine facut si in ideea conform careia fara o doza serioasa de profesionalism nu te poti autodepasi! Suntem iubitori ai muntelui, nu ne place deloc mediocritatea! Incercam sa fim mai buni in fiecare zi!
Punctualitate
Intelegem programul incarcat de cantari, asa ca nu intarziem niciodata! Stabilim termenul lucrarii cat sa ai instrumentul gata pregatit, lustruit si incalzit pentru show-ul din weekend!
Prietenie
Fiind parte din industria muzicala romaneasca pentru multi ani, Criman-omul este in primul rand prietenul vostru, al muzicienilor, al chitaristilor si ai creatorilor de muzica. Iubim lemnul, muzica si instrumentele muzicale care o creeaza si suntem prietenosi din fire :).