06Septembrie

La un ceai in stil Rock'n'Roll

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din 26 iunie, Hotelul londonez The Gore îți oferă o experiență unică pentru o după-amiază fabuloasă la un ceai în stil Rock ‘n’ Roll!

Inspirat de vedete pop-rock precum The Rolling Stones, Guns N 'Roses, Queen și novatorul muzical David Bowie, The Gore London s-a asociat cu firma La Fête care organizează evenimente de lux pentru a aduce un omagiu acestor artiști legendari. Istoria rock ‘n’ roll a Hotelului Gore datează din 1968 când Rolling Stones a ales acest hotel pentru organizarea petrecerii de lansare a albumului Beggars Banquet.

Este posibil să nu-i vedeți pe membrii grupului Rolling Stones la ceai, dar puteți încerca ‘Popping Stones’: popcorn-ul cu paprika „Woodstock”, hot dog-ul Chipolata și ‘Sweet ‘Choux’ O’ Mine’: o patiserie choux umplută cu cremă de zmeură sub forma unui chitarist de ciocolată, printre alte surprize! Printre alte dulciuri remarcabile, poți savura o felie din ‘Goodbye Ziggy” - tortul ganache de ciocolată încrustat cu un fulger, marca comercială a lui Ziggy Stardust, alter ego-ul glam rock al lui David Bowie.

Mini-chiflele clasice fac și ele parte din meniu, deși nimic nu e clasic aici.

Hotelul Gore din Londra a lansat în 26 iunie cel mai recent ceai de după-amiază inspirat de vibrația epocii Rock 'n' Roll. Acest ceai va fi în topul topurilor de ceaiuri unice de după-amiază la Londra până în luna iunie a anului 2020!

In iunie 2017 The Gore alesese să organizeze tradiționalele după-amieze la ceai în stil rock cu tema Pink Floyd. Bunătățile de servit alături de ceai și de alte băuturi au fost inspirate de coperțile celor mai faimoase albume ale formației, precum Dark Side of The Moon (pentru mousse-ul de ciocolată), Animals (pentru prajitura cu morcovi, mousse-ul cu cremă de brânză și ganache-ul din ciocolată albă) și The Wall (pentru prăjitura cu lămâie, 'cărămizile' din jeleu sau marshmallow).

Charlotte Ricard-Quesada - fondatoarea firmei La Fête confirma într-un interviu atracția oamenilor de azi față de acest mod de punere în valoare și în conexiune a mai multor a mai multor posibilități de exprimare a creativității umane: muzică, gastronomie, design interior:

“Rock ‘n’ Roll is without doubt a vast domain, not just musically, but also stylistically, which made it challenging to narrow down to an afternoon tea. However, with Daniel Galmiche’s talented team of chefs, we managed to capture the true essence of Rock ‘n’ Roll, whether it is through the incorporation of literal references such as a chocolate guitarist atop a choux, or more subtle ones, such as a whiskey chocolate ganache. We absolutely cannot wait for the public to come and experience this one of a kind afternoon tea which we guarantee will make them feel like a true Rock ‘n’ Roll star!”

Sursa imagini: https://www.opentable.co.uk/afternoon-tea-at-the-gore

Seară plăcută! Preferați poate să sorbiți un ceai cu arome de toamnă pe melodia unei balade rock?

Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 11:09

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.