CUM LUCRAM

Este simplu sa lucrezi cu noi! Da-ne un telefon sau un mail, iti raspundem in cel mai scurt timp cu coordonatele spatiale si temporale pentru stabilirea detaliilor. Daca iti doresti personalizare sau repararea instrumentului tau, va trebui sa vii cu prietenul dupa tine, daca iti doresti o chitara noua unica, te asteptam cu ideea!

 

1. Discutie

Trimite-ne un e-mail, sau da-ne un telefon, hai sa discutam despre ideea ta!

2. Creatie

Zis si facut! Noi ne apucam de treaba, vei fii uimit!

3. Rock'n'roll

Esti pregatit sau cum s-ar spune mai clar, are you ready to rock?

DETALIILE PROIECTULUI

Nume: Aria Pro II

Personalizare Pictura realizata manual

Accesorii: Doze active, toc

O ghitara cu o viata trista. Ajunsa in intretinerea unor oameni care, probabil, nu intelegeau ca ar putea sa-i aprecieze vreodata vreo valoare, a imbatranit cu mult inainte de vreme, lucru care din punct de vedere al lemnului ar putea fi bine dar estetic si sentimental, nu.
"Intr-o zi de vara, intr-un loc unde oamenii se intalnesc si se bucura unii de nevoile altora, in calea lutierului aparu ARICA. Viata ei se transforma, total. Ely ii gasi povestea si i-o incredinta spre povestire. Iat-o azi pe ARICA vesela si plina de viata. Cel ce o va cumpara mare bucurie si glorie va avea." Din vorbele cronicarului vremii
Reconditionata aproape total, cu accesoriile, toate noi, are acum DOZE ACTIVE, toc de transport, ca sa-i fie bine la fata, e gata de drum si... suna bine de tot.
000
Proiecte realizate
000
Clienti multumiti
000
Cafele consumate
000
Idei